Pretraga Close

Pretraga

O laseru

LaserCap®

LaserCap® je registrovana laserska terapija za lečenje opadanja kose. Koristi se u kućnim uslovima, veoma je lak i komforan za upotrebu. Predstavlja jedan od najčešćih terapijskih izbora vodećih svetskih lekara, namenjen pacijentima koji imaju problem sa opadanjem kose. Odobren je od strane FDA (američka agencija za hranu i lekove) kao uređaj za sprečavanje gubitka kose i obnovu kose. Proizvodi se u SAD-u, a od januara 2019. godine LaserCap® je dostupan u Srbiji i regionu.

Do nedavno je laserska tehnologija bila dostupna samo u klinikama koje se bave lečenjem opadanja kose u vidu ordinacijskog lasera. Sa LaserCap−om ovu terapiju možete sprovoditi u udobnosti Vašeg doma.

LaserCap® je prvi kućni laserski uređaj za terapiju rasta kose. Patentirao ga je jedan od vodećih stručnjaka iz oblasti lečenja opadanja kose dr Michael Rabin zajedno sa timom svojih saradnika iz SAD−a: fizičar (doktor nauka) David Smith, doktor Robert Haber i foto medicinski ekspert sa Harvarda (doktor nauka) Michael Hamblin. Iza tima ovih stručnjaka stoje godine istraživanja čiji je rezultat LaserCap® o čijem učinku su urađene mnoge kliničke studije.

LaserCap® se proizvodi u Klivlendu (SAD) pod stručnim vođstvom tima koji čine svetski lideri u nauci, inženjerstvu i tehnologiji. Laserska kapa je dizajnirana tako da je udobna, jednostavna za upotrebu, a omogućava optimalnu snagu i pokrivenost skalpa.
LaserCap® odnosno tehnologija laserske kape za kućnu upotrebu napravila je revoluciju u načinu na koji se danas tretira gubitak kose. Ova vrsta terapije je mnogo komfornija, efikasnija i ekonomski isplativija. Laserska kapa je savršeno sigurno, potpuno bezbolno i efikasno rešenje u borbi za bolju kosu.

LaserCap®

 • Odobren od strane FDA (američka agencija za hranu i lekove)
 • Registrovan u Srbiji i regionu
 • Nema neželjenih efekata i kontraindikacija za korišćenje
 • Koristi se prema preporuci lekara u zavisnosti od tipa i stepena gubitka kose
 • Namenjen je i ženama i muškarcima
 • Sačinjen je od 80 dioda koje emituju lasersku svetlost
 • Predstavlja nehirurško rešenje za rast nove kose
 • Efikasan kod različitih vrsta alopecije (nasledne tj. androgenetske, ožiljne, alopecije areate, telogenog efluviuma)
 • Koristi se nakon transplantacije kose radi boljeg rasta transplantirane kose
 • Isporučuje optimalnu svetlosnu energiju
 • Potpuno pokriva skalp uz ravnomernu distribuciju svetlosti
 • Lagana, tanka fleksibilna površina za vrhunsku udobnost
 • Prenosiv, jednostavan za upotrebu i putovanja
 • Patentiran od strane vrhunskih stručnjaka
 • Jedna od najčešće korišćenih terapija protiv opadanja kose u svetu
 • Proizvodi se u SAD−u

Kako deluje laserska kapa?

LaserCap u sebi sadrži 80 dioda koje emituju optimalnu količinu svetlosne terapije koja poboljšava ćelijsko disanje i stimuliše ćelije folikula dlake. Poboljšano ćelijsko disanje daje više energije ćeliji i posledično utiče na bolju funkciju folikula. Kao rezultat ovog procesa dobija se zdravija, lepša i gušća kosa.

Laserska svetlosna energija u stanju je da izleči i obnovi mitohondrije ćelija. Pošto se mitohondrije smatraju energetskim motorom ćelija, njihovo oživljavanje zapravo predstavlja oživljavanje mrtve ćelije. Kada se ćelije oporave do tačke zdrave funkcije, mitohondrije mogu da stvaraju novu kosu i popravljaju vlasište. Kao rezultat nastaju kvalitetnija, deblja, zdravija kosa i dolazi do rasta nove kose od ranije uspavanih folikula sklonih ka opadanju.

5 načina na koje LaserCap® obnavlja Vašu kosu

LaserCap isporučuje nizak nivo laserske svetlosne energije direktno u folikule i na taj način pomaže da ponovo oživite svoju kosu. Ovo je pet najupečatljivijih načina na koje ova terapija može imati značajan efekat na kvalitet i zdravlje vaše kose:

 1. Inhibira odnosno blokira enzim 5-alfa reduktazu5 alfa reduktaza je enzim odgovoran za pretvaranje testosterona u hormon gubitka kose poznat kao DHT (Dihidrotestosteron). Istraživanja su otkrila da kod osoba koje imaju veću količinu enzima 5-alfa reduktaza, postiji veća verovatnoća da će patiti od gubitka kose. Laserska kapa inhibira tj. blokira proizvodnju alfa reduktaze, čime se zaustavlja prevođenje testestorona u DHT. Na kraju kao rezultat zaustavlja se dalje opadanje i gubitak kose.
 2. Aktivira šok proteine
  Šok proteini poznati su da pomažu u zdravlju ćelije. U koži glave nalazi se specifični šok-protein poznat kao HSP27. Tehnologija laserske kape dovodi do aktivacije ovog specifičnog šok proteina, kao i drugih koji utiču na jačanje folikula. U suštini, ovo podstiče rast kose iz same unutrašnjosti ćelije, kao i iz gornjeg sloja kože (u ćelijama epidermisa gde se proizvodi strukturalni protein − keratin).
 3. Povećava dotok kiseonika
  LaserCap pojačava oksigenaciju u svakoj ćeliji skalpa. Ima uticaj na stvaranje azot oksida (NO) i enzima citohrom c oksidaze (CCO). Ovi elementi se zatim vezuju i pomeraju kiseonik na ćelijskom nivou. Kao rezultat ovog procesa, više kiseonika se isporučuje u folikule kose zajedno sa esencijalnim hranjivim materijama za novi rast kose.
 4. Povećava protok krvi
  Kako ćelije skalpa počnu da primaju više kiseonika, sitni krvni sudovi konačno počinju da „dišu“. Azot oksid deluje kao vazodilator, pomaže u proširenju malih krvnih sudova. Protok krvi se povećava, pa je na taj način poboljšano i snabdevanje kiseonikom. Ovo je od vitalnog značaja za rast nove kose i smatra se osnovom za održivu zdravu kosu.
 5. Uzrokuje manje akutno zapaljenje
  Zapaljenje je prirodni odgovor Vašeg imunološkog sistema i može biti od koristi za podsticanje ponovnog rasta kose. Dok zapaljenje izraženijeg stepena može doprineti gubitku kose, zapaljenje blažeg stepena može biti značajno za kosu i proces rasta. Fokusirani efekat laserskog zračenja na skalp pomaže u podsticanju ovog korisnog oblika zapaljenja, koje pomaže u rastu nove kose, a da pritom nema neprijatnosti ili bilo kakvih nuspojava

Uputstvo za upotrebu

 Pre početka upotrebe lasera, važno je obaviti dijagnostički pregled kod lekara specijalizovanog za lečenje opadanja kose. Preporučuje se nošenje LaserCap®−a  po 30 minuta, a prvi rezultati počinju da se primećuju nakon 12 nedelja korišćenja. LaserCap® može se koristiti u kombinaciji sa drugim terapijama (PRP terapija, Minoksidil ili topikalni finasterid, transplantacija kose) i deliti sa porodicom. Laserka kapa u kombinaciji sa Minoksidilom daje odlične rezultate jer lasersko zračenje pospešuje apsorpciju i dejstvo Minoksidila.

Kako bi se postigao najbolji rezultat i adekvatna doza terapije potrebno je voditi računa o uputstvu za upotrebu. Pravilna upotreba znači optimalnu apsorpciju laserske svetlosti, a kao rezultat zdraviju i bujniju kosu.

Video (uputstvo za upotrebu i sadržaj pakovanja)

Način kupovine i plaćanja

U ovom trenutku lasersku kapu moguće je naručiti pozivom na broj +381605114321 ili mejlom na mejl adresu info@lasercapsrbija.com. Preuzimanje je moguće lično ili preko kurirske službe koja proizvod dostavlja na kućnu adresu. LaserCap moguće je kupiti i u ordinacijama i klinikama sa kojim sarađujemo.

Napomena: U mogućnosti smo da Vam zakažemo besplatan pregled i konsultaciju kod lekara specijalista koji se bave lečenjem opadanja kose, kako bi dobili sve potrebne informacije i uputstva o LaserCap−u.

Za više informacije pozvati broj telefona +381605114321.

 Garancija

Garancija na uređaj je 2 godine, a na punjač i bateriju godinu dana. Reklamacije su moguće uz sačuvan fiskalni račun.

 Upozorenje

Nakon pojave LaserCap®−a na tržištu, pojavile su se i mnoge jeftine kopije ovog proizvoda, koje ili nemaju ili imaju daleko manji učinak na terapiju opadanja kose. LaserCap® je jedan od najčešće kopiranih laserskih proizvoda. Korišćenje neregistrivanih ili kopiranih uredjaja može dovesti do neželjenih efekata ili do izostanka željenog efekta rasta kose.

LaserCap® je jedini registrovani uređaj laserske kućne terapije za rast kose na teritoriji Srbije i čitavog regiona

O nama

Firma HairPro d.o.o. osnovana je u septembru 2018. godine u Beogradu, sa idejom da postane generalni uvoznik i distributer, za Srbiju i region vodećih svetskih brendova za lečenje opadanja kose. 

U maju 2019. godine naša firma postala je generalni uvoznik i zastupnik LaserCap® −a za Srbiju i region. Ponosni smo što smo LaserCap® doveli u ovaj deo Evrope. Ovaj visokokvalitetni proizvod  zajedno sa našom uslugom i podrškom, čini da je LaserCap® apsolutno najbolji izbor u tretmanu gubitka kose i promociji rasta nove kose.

Uz podršku naše partnerske firme iz SAD−a, koja zauzima jednu od vodećih pozicija u nauci, medicini i tehnologiji naša kompanija isporučuje visoko kvalitetan uređaj za tretman gubitka kose koji se proizvodi u SAD−u. Naš uređaj je siguran, efikasan, jednostavan za upotrebu i isporučuje se uz vrhunsku korisničku uslugu.

Naša misija je da lekarima ponudimo vrhunska svetska terapijska rešenja protiv opadanja kose kako bi njihovi pacijenti bili zadovoljni, a ljudima koji se susreću sa problemom opadanja kose rešenje njihovih problema!

Naša vizija je da postanemo regionalni lider na tržištu lečenja opadanja kose sa vrhunskom paletom svetski priznatih terapijskih rešenja!